Bildirimler
Tümünü Sil

İnceleme Yerli Woocomerce E-Ticaret Teması - 7/24 E-Ticaret, v3 İncelemesi

1 Gönderiler
1 Kullanıcılar
0 Beğeniler
36 Görüntüleme
(@wordpresstr)
Gönderiler: 30
Yönetici Admin
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Bugün sizlere bir müşterimin satın almış olduğu yerli wordpress woocomerce temalarından biri olan site24.com.tr'ye ait 7/24 E-Ticaret V3 temasının kurulumu ve incelmesi hakkında bilgiler vermek istedim.

Türkiye'de maalesef yazılım geliştirme konusunda yetersizlik söz konusu olduğu için satın almaya niyetiniz var ise almadan önce artıları eksileri ile bu yazı işinize yaracaktır.

Öncelikle benim için artı yönleri ile başlayalım. Çünkü maalesef bu konuda çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Oluşturulan tema çok basit bir düzende hazırlanmış. Ancak görsellik olarak çok iyi duruyor diyebilirim. Ürünün geliştirici desteği gayet iyi, müşterimin bir çok talebini yerine getirerek değişiklik yapılmasını sağladılar. Temanın kullandığı eklenti sayısı çok düşük olması nedeniyle oldukça hızlı çalıyor diyebilirim. Tek bir web sitesine bağlı bir lisans sınırlaması da bulunmuyor.

Olumsuz yönlerine bakarsak eğer tema ACF eklentisi temel alınarak oluşturulmuş. Yani ACF aslında temanın sürükle bırak sistemi ile oluşturulmasını sağlıyor diyebiliriz. Binevi gutenberg veya elementorun yerine kullanılmış. Aslında zekice düşünülmüş de diyebiliriz. Temanın 3 4 temel ayarı dışında bir ayarı bulunmuyor. Demoda görmüş olduğunuz ne ise onu kullanıyorsunuz diyebilirim. Slider, Kutucuklar, Markalar, Ürün gösterimi, Banner ve Blog bölümü dışında başka bir blok ekleme şansınız bulunmuyor.

Açıkçası e-ticarete yeni başlayanlar ve yabancı temaları kullanmak istemeyen kişilerin tercih edebileceği bir tema diyebiliriz. Temaya verdiğiniz bedel daha çok temadaki hataların giderilmesi, düzenlenmesi ve güncellenmesi için veriliyor diye düşünmek gereklidir. 6 aylık bir süre sonunda temayı ne kadar kullanabilirsiniz görmek gerekli.

Temaya ait sormak istediğiniz soruları lütfen iletin. hatırladığım kadarı ile yanıtlamaya çalışırım.

 
Gönderildi : 25/04/2024 11:43 pm
Paylaş: