Bildirimler
Tümünü Sil

Web Sitesinin Fake SMTP ile Test Edilmesi

1 Gönderiler
1 Kullanıcılar
0 Beğeniler
270 Görüntüleme
(@wordpresstr)
Gönderiler: 29
Yönetici Admin
Konu başlatıcı
 

Bir web sitesi kurulurken web sitesi üzerinden giden tüm e-postaları kontrol etmenizi ve düzenlemeniz sırasında bunu kolaylaştırmayı sağlayan veya hostinge erişiminiz yokken web site üzerinden e-posta gönderimini test etmek istediğinizde size yardımcı olacak bir web sitesi var. Fake SMTP kurgusu sağlamanıza ve web sitenizi test etmeniz için mailtrap.io web sitesi size yardımcı olabilir.

İlgili web sitesine girerek herhangi bir yöntem ile kayıt olun, oturum açmanız sonrası sol menülerde yer alan Sandbox > Inboxes menüsüne tıklayın. Ad Inbox diyerek ve herhangi bir ad vererek yeni bir posta hesabı kutusu oluşturun ve içeriğine giriş yapın.

Burada orta bölümde yer aln Show Credentials bağlantısına tıklayarak size özel bir SMTP kullanıcı bilgileri verilecek bu bilgileri wordpress veya test yapmak istediğiniz platforma ekleyerek test yapabilirsiniz. Web sitesi üzerinden gönderilen tüm e-postalar otomatik olarak bu panel üzerine düşecektir.

Ya da wordpress üzerinde eklenti kurmadan yine aynı ekran altında Integrations menüsü altında wordpress'i seçtiğinizde size tema ayarlarında functions.php dosyasına ekleyeceğiniz kodu giriş bilgileri dahil hazır vermektedir. Bu kod ile eklenti yüklemeden yine test etme imkanına sahip olabilirsiniz.

 

Bu konu 1 yıl önce. Erdinç Gür tarafından değiştirilmiştir
 
Gönderildi : 30/11/2022 5:14 pm
Paylaş: