Bildirimler
Tümünü Sil

İnceleme Ücretsiz Yapay Zeka Destekli Fotoğraf Kalitesi Yükseltme

1 Gönderiler
1 Kullanıcılar
0 Reactions
66 Görüntüleme
(@wordpresstr)
Gönderiler: 37
Yönetici Admin
Konu başlatıcı
 

Web tasarım işlemleri ile uğraşıyorsanız eğer müşterilerinizden veya farklı kaynaklardan edindiğniz fotoğrafların kalitesini yükseltmek isteyebilirsiniz. Bunun için photoshop ve benzeri programlarla zaman harcamak ise artık günümüzde zaman kaybı olarak düşünülebilir.

Ancak mevcut düzende yapay zeka dediğimizde ücret talep etmesi, kredi bakiyelerine bağlı kalması, günlük 2 3 kullanım sınırının olması gibi kavramlar giriyor ve tamamen ücretsiz bir servis bulmak çok zor oluyor diyebiliriz. İşte bu noktada size tamamen ücretsiz bir kaynak buldum diyebilirim.

Upscayl - AI Image Upscaler

Uygulamanın adı Upscayl, bu uygulama ile sınırsız düzeyde görüntü kalitesi arttırmanız mümkün, gayet başarılı çalıştığını söylemekte fayda var. Online bir web uygulaması olmayıp işletim sistemi düzeyinde çalışması eksi yönleri olsada toplu düzenleme gibi özellikleri olması bu uygulamayı bilgisayarınıza yükleyip kullanmayı sağlatıyor. Uygulamayı Upscayl İndirme sayfası üzerinde indirebilirsiniz.

Uygulama arayüzü oldukça basittir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanmakta zorluk çekenler ve yönerge isteyenler burada yer alan video üzerinden yardım alabilirler.

 
Gönderildi : 28/07/2024 6:55 pm
Konu Etiketleri
Paylaş: